REGULAMENTUL SPAȚIULUI DE JOACĂ

Dorința noastră este ca toți copiii să petreacă clipe de neuitat la Adventure Party Land !

De aceea am alcătuit o listă de reguli pentru a fi siguri ca cei ce ne vizitează sunt în siguranță și se pot bucura  de locul nostru de joacă.

Adventure Party Land nu poate fi asociat cu forme de îngrijire sau educare a copiilor tip creșă, after-school, grădiniță, babysitting, bonă, etc. Serviciile de supraveghere din oferta noastra se limiteaza la indrumarea copiilor in utilizarea tuturor facilitatilor spatiului de joaca, stoparea altercatiilor sau a comportamentului necorespunzator din incinta locului de joaca si organizarea de activitati specifice petrecerilor.

Pentru securitatea copiilor dumneavoastra vă rugăm sa respectați urmatoarele reguli:

 1. In incinta locului de joaca este permis accesul copiilor cu varsta de pana la 12 ani.
 2. Prin intrarea in spatiul denumit “Loc de joaca”, acceptati si va conformati acestui regulament si impuneti respectarea lui de catre copilul/copiii pe care il/ii insotiti.
 3. Utilizarea echipamentelor de catre insotitorii copiilor este interzisa, iar copiilor le este permis accesul doar sub supravegherea unui insotitor.
 4. Echipamentele vor fi utilizate doar in conformitate cu limitele de varsta, inaltime, numar de persoane si greutate inscriptionate pe fiecare dintre acestea. Permiteti accesul doar daca copilul pe care-l insotiti se incadreaza in limitele respective.
 5. La folosirea caruselului, va rugam sa va asigurati ca toti copiii sunt asezati pe mingiute  si ca nu exista persoane intre si sub acestea.
 6. In zona toboganelor, este interzisa urcarea in sens invers sau in picioare, acestea trebuie folosite doar pentru coborare, cu picioarele inainte si in pozitia sezut.
 7. Un singur copil poate aluneca pe tobogan, iar dupa coborare trebuie eliberata zona de sosire pentru a evita lovirea altei persoane.
 8. Este interzisa folosirea echipamentelor de la exterior in conditii climaterice nefavorabile: ploaie, vant puternic, ceata, gheata, ninsoare.
 9. Este interzisa supraaglomerarea echipamentelor de joaca, fapt ce ar putea cauza accidente.
 10. Este interzisa stationarea in zona de siguranta a echipamentelor de joaca.
 11. Este interzisa bruscarea altor copii, precum si aruncarea cu pietre, resturi menajere si metalice.
 12. Pentru ca toti copiii sa aiba parte de momente de relaxare si buna dispozitie nimeni nu are voie sa vorbeasca vulgar sau sa se comporte necivilizat.
 13. Este interzisa intrarea adultilor in stare de ebrietate, sub influenta drogurilor, persoanelor cu afectiuni psihice sau cu comportament violent.
 14. Copiii sub 3 ani trebuie supravegheați în permanență de către un adult, părinte sau alt tutore, care să-și asume în totalitate responsabilitatea pentru cei mici.
 15. Este interzis accesul la locul de joacă cu telefoane mobile, sisteme audio MP3, aparate audio cu fire, lanțuri lungi în jurul gâtului, broșe cu ac sau alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtător, dar și pentru ceilalți copii.
 16. În piscina cu bile capul copiilor trebuie să fie întotdeauna la suprafață, iar aceștia nu au voie să arunce cu bile în afara perimetrului sau să se arunce peste bile.
 17. Pentru a mentine un spatiu curat, toti copiii si insotitorii acestora, trebuie sa poarte sosete curate in incinta locului de joaca.
 18. Este interzisă aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta.
 19. Va rugam sa utilizati echipamentele de joaca si jucariile conform scopului lor si cu respect pentru ceilalti parteneri de joaca. Deteriorarea jucariilor sau a aparaturii din incinta spatiului de joaca, atrage dupa sine achitarea contravalorii acestora.
 20. Nu sunt permise obiectele ascutite sau taioase in incinta locului de joaca.
 21. Nu lasati obiecte de valoare nesupravegheate. Nu ne asumam raspunderea in cazul pierderii sau distrugerii acestora.
 22. Este interzisă distrugerea jucăriilor și a spațiului de joacă ( inclusiv prin scuipat , murdărire zgâriere, rupere, smulgere , lovire etc)
 23. In cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizare necorespunzatoare, persoanele răspunzătoare vor achita contravaloarea obiectelor deteriorate. Insotitorii copiilor isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor produse de acestia in incinta locului de joaca.
 24. In spatiul de joaca nu este recomandat sa purtati ochelari, cercei mari, lanturi sau bratari
 25. Va rugam sa goliti buzunarele copiilor inainte de intrarea in spatiul de joaca
 26. Alimentele si bauturile de orice fel, inclusiv guma de mestecat(bomboane) sunt interzise in spatiul de joaca
 27. Nu fugiti si nu va impingeti in spatiul de joaca si in zona toaletelor
 28. Copiii nu trebuie să își aducă propriile jucării in spațiul nostru de joacă. Dacă totuși se introduc jucării care nu ne aparțin, nu răspundem pentru acestea.
 29. Este interzis accesul mai multor copii pe trambulina
 30. Este interzis accesul copiilor care prezinta simptome de boli contagioase
 31. Este interzis accesul cu alimente și băuturi in zona de joacă
 32.  Ne rezervam dreptul de a interzice accesul oricarei persoane in spatiul de joaca care nu respecta sfaturile si regulamentele de securitate sau prezinta un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii spatiului de joaca si a copiilor din incinta lui
 33.  Parintii sau adultii care reprezinta copilul sau copiii pe care ii invita la petrecerile/evenimentele organizate sunt responsabili de accidente si de deteriorarile produse in urma unei utilizari necorespunzatoare cu regulamentul spatiului de joaca
 34. Orice reclamatie ulterioara datorata incalcarii regulilor mai sus mentionate nu va fi luata in considerare si nu poate produce efecte juridice.

Nu ne asumăm raspunderea pentru accidentele si loviturile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joacă !
Mulțumim pentru înțelegerea față de interesul nostru dedicat siguranței copiilor dumneavoastră!

Cum ne puteti contacta

Social