Termeni si conditii

Acest website isi propune sa prezinte serviciile oferite de Adventure Party Land pe piata de locuri de joaca pentru copii.

Utilizarea site-ului si accesul la informatiile oferite de acesta presupune, implicit, acceptarea termenilor si conditiilor, asa cum sunt prezentate mai jos.

Va informam in acest sens ca aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara un preaviz sau notificare, ramanand in sarcina utilizatorului de a le verifica la fiecare accesare. Prin sintagma “utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest website.

Termeni si conditii de ordin general:

Protectia datelor cu caracter personal

Pentru o parte din serviciile oferite de site-ul nostru se impune colectarea unor date cu caracter personal, respectiv a celor care permit identificarea persoanei. Informatiile oferite in acest sens vor fi folosite exclusiv in scopul declarat. Aceste date nu vor fi folosite in scop publicitar, pentru a va trimite mesaje nesolicitate, si nu le vom transmite altei persoane, cu exceptia cazurilor in care exista o dispozitie legala imperativa cu privire la acest aspect.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Link-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe site ori micro-site-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul site-ului utile in legatura cu Continutul site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Drept de proprietate intelectuala

Continutul si design-ul adventurelandcraiova.ro, precum si orice alt material avand legatura cu adventurelandcraiova.ro apartin adventurelandcraiova.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele adventurelandcraiova.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea adventurelandcraiova.ro

Limitarea raspunderii

Administratorul site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al site-ului sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Craiova.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de Serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor / GDPR

Pentru Adventure Party Land este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le-ati pus la dispozitie.
Din data de 25 mai 2018 devine direct aplicabil si in Romania, Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”).
Scopul principal al Regulamentului este cresterea nivelului de protectie a datelor personale (ale persoanelor fizice) si crearea unui climat de incredere, care sa permita fiecarei persoane (fizice) sa detina si sa exercite controlul efectic, direct si prompt asupra prelucrarii propriilor date cu caracter personal.
Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa va informam despre cum protejam datele dvs personale, respectiv despre cum ne insusim, aplicam si respectam prevederile Regulamentului in aceasta privinta.
A. Datele personale prelucrate
Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele de identificare ale clientilor persoane fizice si juridice, datele demografice, de localizare sau orice (alte) date personale pe care le colectam direct de la clienti sau din alte surse (controlabile sau verificabile), atunci cand deveniti clientul nostru sau cand folositi serviciile noastre. De asemenea, mai apar date personale in documentele cu care va prezentati la sediul nostru sau pe care le trimiteti prin email.
B. Scopurile in care prelucram datele personale
Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a putea prelucra comenzile (facturare, facilitarea comunicarii), dar si datele continute in documentele furnizate de client in scopul optimizarii site-ului.
Pe de alta parte, mai prelucram datele dvs personale si pentru a va oferi, la cerere, asistenta cu privire la comenzile online, pentru a va identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare sau la sediul Adventure Party Land; in scop de marketing, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care vi le oferim si, nu il ultima instanta, pentru a preveni si combate fraudele sau activitatile de spalare a banilor, etc.
Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate cu clientii nostri cu Adventure Party Land, fie pe necesitatea de a respecta o obligatie legala imperativa, ori pe interesul nostru legitim sau un interes public major (cum ar fi apararea nationala, ordinea publica sau siguranta nationala), fie, dupa caz, pe consimtamantul dvs, daca v-ati manifestat optiunea expresa in acest sens.
C. Administrarea acordurilor exprimate de clienti. Posibilitatea schimbarii optiunilor
Ca sa va asiguram un acces simplu, direct si facil, va rugam sa tineti cont de faptul ca aveti posibilitatea sa verificati si sa modificati oricand acordurile pe care vi le-ati exprimat pana in prezent in relatia cu noi. O puteti face fie trimitand o solicitare la adresa: adventurelandcraiova@gmail.com, fie prin posta la adresa sediului social (Com. Cosoveni, T 104, P21, corp 1, jud. Dolj, România), fie solicitand acest lucru in scris, prin completarea, semnarea si depunerea unui formular special dedicat de verificare a situatiei – la zi – a acordurilor exprimate de catre dvs., cu privire la o anumita/-ite chestiune/-uni determinate.

Va multumim,
Echipa Adventure Party Land

Cum ne puteti contacta

Social